Page 2 of 2

Re: Glitches and Game Breaking Bugs

Posted: Sun Nov 15, 2020 6:30 pm
by Herbivore
I've had Raymond run out of Shotgun Shells at the doors once.
wait.... so that technicaly means, that Raymond actualy CAN run out of shotgun shells, as if he was a human player or one of those singleplayer-NPCs? O_O. On the other Hand, that doesnt mean that the Game is Softlocked, since, i am sure, the Player(s) can still use either Weapons or Bodychecks to open the Door manualy. :)
No. The double doors simply would not open. We wasted ammo on it too and tackles. At some point, Raymond stopped shooting entirely. We couldn't finish the game at all.

Re: Glitches and Game Breaking Bugs

Posted: Thu Feb 04, 2021 5:57 am
by wjamz
having some issues starting my network play, i get to the "use previous network" then after that i get the dns loading but then im on a perpetual loading screen, this has happened both on file 1 and 2

Re: Glitches and Game Breaking Bugs

Posted: Thu Feb 04, 2021 10:07 am
by hill73n
having some issues starting my network play, i get to the "use previous network" then after that i get the dns loading but then im on a perpetual loading screen, this has happened both on file 1 and 2
Welcome!
Pls join the obsrv discord and ask for help in troubleshooting channel

https://discord.gg/XVpHrgS

Re: Glitches and Game Breaking Bugs

Posted: Sat Feb 06, 2021 1:43 am
by Evasnake_20
hola soy de chile instale todo el juego pero cuando espero a la ultima pantalla para realizar el registro me sale algo en chino dice ...(no se pudo conectar con el servidor) porfa ayuda se los agradezco :'(

Re: Glitches and Game Breaking Bugs

Posted: Sat Feb 06, 2021 10:58 am
by JacekS
I recently had a glitch while playing online during the final fight in BFP where the train didn't want to charge for the second time. And YES - I did make sure every now and then to check whether the lever was pulled, as did the 2 other players that I played with, but the train just wouldn't move. It just hit the G-Type once and became useless for the whole duration of the fight, which lasted around 10 minutes. Maybe it was because after the train hit the boss for the first time I didn't wait for it to charge again, but rather instantly pulled the lever again in order for the train to automatically move by itself for the second time once fully charged? I did so a lot of times before, though, and not once did it happen to me, so it's really strange why it failed on that particular ocassion? Any clues why it happened?