Hey, new guy here could use some help.

The place for new forum members to introduce themselves.
LoneReaver
Newbie
Posts: 3
Joined: Sun Apr 23, 2017 10:25 pm

Hey, new guy here could use some help.

Postby LoneReaver » Mon Apr 24, 2017 11:07 am

Hello, nice to meet you all :).
The problem I am having is that when I load network play and accept the terms and conditions after selecting previous connection in File 1 it loads for a very long time and I get taken back to the main menu.
Thanks in advance!

Edit: also dumped my log below if that helps.

Code: Select all

IOP Realtime Kernel Ver. 2.2

    Copyright 1999-2002 (C) Sony Computer Entertainment Inc.

Reboot service module.(99/11/10)
cdvd driver module version 0.1.1 (C)SCEI
Load File service.(99/11/05)
Multi Threaded Fileio module.(99/11/15)
iop heap service (99/11/03)
USB Driver (Version 1.1.0)
SoundDriver : Ver2.0 (Oct 24 2003 15:06:40) (C)CAPCOM
CRI ADX Driver Ver.8.82(Aug 11 2003 11:11:48)
CRI ADX Driver : Debug flag = 0
CRI ADX Driver : Main Thread Priority = 39
CRI ADX Driver : PSM Thread Priority  = 39
CRI ADX Driver : DTX Thread Priority  = 48
CRI ADX Driver : SPU CORE Number = 1
loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥DEV9.IRX;1 args 0 arg
dev9: CXD9611 detected.
CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : BD byteswapping enabled
CLR_DEV9:SMAP Error: 4 : SMAP_R_EMAC3_TxMODE1_L 32bit write 380F0000
CLR_DEV9:SMAP Error: 4 : Adapter Detection Hack - Resetting RX/TX
dev9: Speed chip: ES2
dev9: CXD9611(ssbus buffer) driver start
loadmodule: id 36, ret 0
loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥ATAD.IRX;1 args 0 arg
ATA: error: there is no hdd
loadmodule: id 37, ret 1
loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥USBD.IRX;1 args 0 arg
loadmodule: id 38, ret 1
loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥USBKB.IRX;1 args 16 arg keybd=1
USB Keyboard Driver 1.03
Max Keyboards : 1
Debug level : 0
loadmodule: id 39, ret 2
Setup DVD file system.
PS2RNA: sceSifAllocIopHeap(66624) ret=0x00051600
PS2RNA: sceSifAllocIopHeap(2256) ret=0x00061c00
PS2RNA: sceSifAllocIopHeap(4160) ret=0x00062500
loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥NETMOD¥AVETCP.IRX;1 args 1 arg
AVE-TCP version 0x0116 (2002/09/02)
loadmodule: id 40, ret 0
loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥NETMOD¥LOADHIGH.IRX;1 args 37 arg cdrom0:¥MODULES¥NETMOD¥USBSRCH.IRX;1
Usb searcher 2002.11.08-64/U.
LoadHigh: cdrom0:¥MODULES¥NETMOD¥USBSRCH.IRX;1 42-2
loadmodule: id 41, ret 17
clear_rbuf() : Keyboard 0 is not connected.
loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥NETCNF.IRX;1 args 97 arg -no_check_capacity
loadmodule: id 43, ret 2
loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥NETCNFIF.IRX;1 args 22 arg thpri=123
loadmodule: id 44, ret 2
clear_rbuf() : Keyboard 0 is not connected.
loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥NETMOD_E¥DEVGLUE.IRX;1 args 1 arg
AVE-TCP netdev_modem interface version 0x0112 (2003/12/22)
loadmodule: id 45, ret 0
loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥NETMOD_E¥AVEDHCP.IRX;1 args 0 arg
AVE-DHCP version 0x0104 (2001/10/15)
loadmodule: id 46, ret 0
loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥NETMOD¥AVEPPP.IRX;1 args 1 arg
AVE-PPP version 0x0121 (2002/10/11)
loadmodule: id 47, ret 0
loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥NETMOD¥LOADHIGH.IRX;1 args 45 arg cdrom0:¥MODULES¥NETMOD_E¥SMAP.IRX;1
SMAP (Version 2.16.0)
CLR_DEV9:SMAP InCLR_DEV9:SMA  Register NetDev [0]
formation: 4 : BD byteswapping disabled
    module_name smap
    vendor_name SCE
P Error: 4 : SMAP_R_EMAC3_TxMODE1_L 32bit write 380F0000
CLR_DEV9:SMAP Error: 4 : Adapter Detection Hack - Resetting RX/TX
    device_name Ethernet (Network Adaptor)
LoadHigh: cdrom0:¥MODULES¥NETMOD_E¥SMAP.IRX;1 49-2
loadmodule: id 48, ret 17
loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥NETMOD¥LOADHIGH.IRX;1 args 40 arg cdrom0:¥MODULES¥NETMOD_E¥AVEWRAPE.IRX;1
Ave wrapper 2004.01.07-9-9(1-8)/--D-V---UI-.
LoadHigh: cdrom0:¥MODULES¥NETMOD_E¥AVEWRAPE.IRX;1 51-2
loadmodule: id 50, ret 17
smap: auto mode (BMCR=0x1201 ANAR=0x400)
smap: 10BaseT Half Duplex Mode without Flow Control
CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : wSMAP
CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : rSMAP
CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : wSMAP
CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : rSMAP
clear_rbuf() : Keyboard 0 is not connected.
CLR_DEV9:Winsock Information: 8 : Creating New UDP Connection with Dest Port 53
CLR_DEV9:Winsock Information: 8 : Creating New TCP Connection with Dest Port 443
CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : TCP Connection Error: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 213.120.234.114:443
CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : ErrorCode: 10060
CLR_DEV9:Winsock Information: 8 : Creating New TCP Connection with Dest Port 443
CLR_DEV9:Winsock Information: 8 : Creating New TCP Connection with Dest Port 443
CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : TCP Connection Error: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 213.120.234.114:443
CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : ErrorCode: 10060
CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : TCP Connection Error: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 213.120.234.114:443
CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : ErrorCode: 10060
CLR_DEV9:Winsock Information: 8 : Creating New TCP Connection with Dest Port 443
CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : TCP Connection Error: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 213.120.234.114:443
CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : ErrorCode: 10060
clear_rbuf() : Keyboard 0 is not connected.
CLR_DEV9:Winsock Information: 8 : Creating New TCP Connection with Dest Port 443
CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : TCP Connection Error: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 213.120.234.114:443
CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : ErrorCode: 10060
CLR_DEV9:Winsock Information: 8 : Creating New TCP Connection with Dest Port 443
CLR_DEV9:Winsock Information: 8 : Creating New TCP Connection with Dest Port 443
CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : TCP Connection Error: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 213.120.234.114:443
CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : ErrorCode: 10060
CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : TCP Connection Error: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 213.120.234.114:443
CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : ErrorCode: 10060
CLR_DEV9:Winsock Information: 8 : Creating New TCP Connection with Dest Port 443
CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : TCP Connection Error: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 213.120.234.114:443
CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : ErrorCode: 10060
CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : wSMAP
CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : wSMAP
CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : wSMAP
CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : wSMAP
CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : wSMAP

Last edited by LoneReaver on Mon Apr 24, 2017 1:56 pm, edited 1 time in total.

User avatar
KuriKurisataru
Sr. Member
Posts: 274
Joined: Wed Nov 25, 2015 5:51 pm
Location: NYC

Re: Hey, new guy here could use some help.

Postby KuriKurisataru » Mon Apr 24, 2017 1:55 pm

Use the search menu....type "stuck on loading" or "loading" and see all the results. You can also go into the subforums for console or emulator depending on which you are using. It just means you didnt set up the emulator and or game to play online properly. Could've been neglecting to do a step like replace pre-made memory card's IP address with your own or if you are using tap and winpcap instead of the new CDL Dev9 then the tap wasnt set up in the emulator correctly, etc. Just search.
Image
Image viewtopic.php?f=9&p=39605#p39605
Mostused characters: Kate, Regan, Amelia, Nicholas, convenience

LoneReaver
Newbie
Posts: 3
Joined: Sun Apr 23, 2017 10:25 pm

Re: Hey, new guy here could use some help.

Postby LoneReaver » Mon Apr 24, 2017 2:07 pm

Hi, I'm using the CLRDEV9. I get past the DNAS screen and it just loads infinitely and gives me an error. With CLRDEV9 do I still need to change my IP on the memory card, and how do I go about doing that? I've changed the DNS in the CLRDEV9 settings.

Cheers.

refan988
Full Member
Posts: 106
Joined: Wed Jul 10, 2013 6:45 pm

Re: Hey, new guy here could use some help.

Postby refan988 » Thu Apr 27, 2017 2:04 am

For the in-game network settings you can set IP and DNS to auto. Only the DNS settings in CLRDEV9 needs to be set.


Return to “Introduction”



Who is online

Users browsing this forum: LegztheGamer, morshi_743 and 3 guests