Hey, new guy here could use some help.

The place for new forum members to introduce themselves.
LoneReaver
Newbie
Posts: 3
Joined: Sun Apr 23, 2017 10:25 pm

Hey, new guy here could use some help.

Postby LoneReaver » Mon Apr 24, 2017 11:07 am

Hello, nice to meet you all :).
The problem I am having is that when I load network play and accept the terms and conditions after selecting previous connection in File 1 it loads for a very long time and I get taken back to the main menu.
Thanks in advance!

Edit: also dumped my log below if that helps.

Code: Select all

IOP Realtime Kernel Ver. 2.2 Copyright 1999-2002 (C) Sony Computer Entertainment Inc. Reboot service module.(99/11/10) cdvd driver module version 0.1.1 (C)SCEI Load File service.(99/11/05) Multi Threaded Fileio module.(99/11/15) iop heap service (99/11/03) USB Driver (Version 1.1.0) SoundDriver : Ver2.0 (Oct 24 2003 15:06:40) (C)CAPCOM CRI ADX Driver Ver.8.82(Aug 11 2003 11:11:48) CRI ADX Driver : Debug flag = 0 CRI ADX Driver : Main Thread Priority = 39 CRI ADX Driver : PSM Thread Priority = 39 CRI ADX Driver : DTX Thread Priority = 48 CRI ADX Driver : SPU CORE Number = 1 loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥DEV9.IRX;1 args 0 arg dev9: CXD9611 detected. CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : BD byteswapping enabled CLR_DEV9:SMAP Error: 4 : SMAP_R_EMAC3_TxMODE1_L 32bit write 380F0000 CLR_DEV9:SMAP Error: 4 : Adapter Detection Hack - Resetting RX/TX dev9: Speed chip: ES2 dev9: CXD9611(ssbus buffer) driver start loadmodule: id 36, ret 0 loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥ATAD.IRX;1 args 0 arg ATA: error: there is no hdd loadmodule: id 37, ret 1 loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥USBD.IRX;1 args 0 arg loadmodule: id 38, ret 1 loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥USBKB.IRX;1 args 16 arg keybd=1 USB Keyboard Driver 1.03 Max Keyboards : 1 Debug level : 0 loadmodule: id 39, ret 2 Setup DVD file system. PS2RNA: sceSifAllocIopHeap(66624) ret=0x00051600 PS2RNA: sceSifAllocIopHeap(2256) ret=0x00061c00 PS2RNA: sceSifAllocIopHeap(4160) ret=0x00062500 loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥NETMOD¥AVETCP.IRX;1 args 1 arg AVE-TCP version 0x0116 (2002/09/02) loadmodule: id 40, ret 0 loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥NETMOD¥LOADHIGH.IRX;1 args 37 arg cdrom0:¥MODULES¥NETMOD¥USBSRCH.IRX;1 Usb searcher 2002.11.08-64/U. LoadHigh: cdrom0:¥MODULES¥NETMOD¥USBSRCH.IRX;1 42-2 loadmodule: id 41, ret 17 clear_rbuf() : Keyboard 0 is not connected. loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥NETCNF.IRX;1 args 97 arg -no_check_capacity loadmodule: id 43, ret 2 loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥NETCNFIF.IRX;1 args 22 arg thpri=123 loadmodule: id 44, ret 2 clear_rbuf() : Keyboard 0 is not connected. loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥NETMOD_E¥DEVGLUE.IRX;1 args 1 arg AVE-TCP netdev_modem interface version 0x0112 (2003/12/22) loadmodule: id 45, ret 0 loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥NETMOD_E¥AVEDHCP.IRX;1 args 0 arg AVE-DHCP version 0x0104 (2001/10/15) loadmodule: id 46, ret 0 loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥NETMOD¥AVEPPP.IRX;1 args 1 arg AVE-PPP version 0x0121 (2002/10/11) loadmodule: id 47, ret 0 loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥NETMOD¥LOADHIGH.IRX;1 args 45 arg cdrom0:¥MODULES¥NETMOD_E¥SMAP.IRX;1 SMAP (Version 2.16.0) CLR_DEV9:SMAP InCLR_DEV9:SMA Register NetDev [0] formation: 4 : BD byteswapping disabled module_name smap vendor_name SCE P Error: 4 : SMAP_R_EMAC3_TxMODE1_L 32bit write 380F0000 CLR_DEV9:SMAP Error: 4 : Adapter Detection Hack - Resetting RX/TX device_name Ethernet (Network Adaptor) LoadHigh: cdrom0:¥MODULES¥NETMOD_E¥SMAP.IRX;1 49-2 loadmodule: id 48, ret 17 loadmodule: fname cdrom0:¥MODULES¥NETMOD¥LOADHIGH.IRX;1 args 40 arg cdrom0:¥MODULES¥NETMOD_E¥AVEWRAPE.IRX;1 Ave wrapper 2004.01.07-9-9(1-8)/--D-V---UI-. LoadHigh: cdrom0:¥MODULES¥NETMOD_E¥AVEWRAPE.IRX;1 51-2 loadmodule: id 50, ret 17 smap: auto mode (BMCR=0x1201 ANAR=0x400) smap: 10BaseT Half Duplex Mode without Flow Control CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : wSMAP CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : rSMAP CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : wSMAP CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : rSMAP clear_rbuf() : Keyboard 0 is not connected. CLR_DEV9:Winsock Information: 8 : Creating New UDP Connection with Dest Port 53 CLR_DEV9:Winsock Information: 8 : Creating New TCP Connection with Dest Port 443 CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : TCP Connection Error: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 213.120.234.114:443 CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : ErrorCode: 10060 CLR_DEV9:Winsock Information: 8 : Creating New TCP Connection with Dest Port 443 CLR_DEV9:Winsock Information: 8 : Creating New TCP Connection with Dest Port 443 CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : TCP Connection Error: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 213.120.234.114:443 CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : ErrorCode: 10060 CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : TCP Connection Error: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 213.120.234.114:443 CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : ErrorCode: 10060 CLR_DEV9:Winsock Information: 8 : Creating New TCP Connection with Dest Port 443 CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : TCP Connection Error: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 213.120.234.114:443 CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : ErrorCode: 10060 clear_rbuf() : Keyboard 0 is not connected. CLR_DEV9:Winsock Information: 8 : Creating New TCP Connection with Dest Port 443 CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : TCP Connection Error: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 213.120.234.114:443 CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : ErrorCode: 10060 CLR_DEV9:Winsock Information: 8 : Creating New TCP Connection with Dest Port 443 CLR_DEV9:Winsock Information: 8 : Creating New TCP Connection with Dest Port 443 CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : TCP Connection Error: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 213.120.234.114:443 CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : ErrorCode: 10060 CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : TCP Connection Error: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 213.120.234.114:443 CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : ErrorCode: 10060 CLR_DEV9:Winsock Information: 8 : Creating New TCP Connection with Dest Port 443 CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : TCP Connection Error: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 213.120.234.114:443 CLR_DEV9:TCPSession Error: 11200 : ErrorCode: 10060 CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : wSMAP CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : wSMAP CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : wSMAP CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : wSMAP CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : wSMAP
Last edited by LoneReaver on Mon Apr 24, 2017 1:56 pm, edited 1 time in total.

User avatar
KuriKurisataru
Sr. Member
Posts: 276
Joined: Wed Nov 25, 2015 5:51 pm
Location: NYC

Re: Hey, new guy here could use some help.

Postby KuriKurisataru » Mon Apr 24, 2017 1:55 pm

Use the search menu....type "stuck on loading" or "loading" and see all the results. You can also go into the subforums for console or emulator depending on which you are using. It just means you didnt set up the emulator and or game to play online properly. Could've been neglecting to do a step like replace pre-made memory card's IP address with your own or if you are using tap and winpcap instead of the new CDL Dev9 then the tap wasnt set up in the emulator correctly, etc. Just search.
Image
Image viewtopic.php?f=9&p=39605#p39605
Mostused characters: Kate, Regan, Amelia, Nicholas, convenience

LoneReaver
Newbie
Posts: 3
Joined: Sun Apr 23, 2017 10:25 pm

Re: Hey, new guy here could use some help.

Postby LoneReaver » Mon Apr 24, 2017 2:07 pm

Hi, I'm using the CLRDEV9. I get past the DNAS screen and it just loads infinitely and gives me an error. With CLRDEV9 do I still need to change my IP on the memory card, and how do I go about doing that? I've changed the DNS in the CLRDEV9 settings.

Cheers.

refan988
Full Member
Posts: 106
Joined: Wed Jul 10, 2013 6:45 pm

Re: Hey, new guy here could use some help.

Postby refan988 » Thu Apr 27, 2017 2:04 am

For the in-game network settings you can set IP and DNS to auto. Only the DNS settings in CLRDEV9 needs to be set.


Return to “Introduction”



Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 2 guests

cron