help me please please

short notes for those not reading all the forums
versh
Newbie
Posts: 2
Joined: Sun Sep 27, 2015 2:19 am

help me please please

Postby versh » Sat Oct 03, 2015 3:49 am

"now loading " it locks in this part after entering "network" what do I do ?

User avatar
Neoplasmic
Newbie
Posts: 16
Joined: Wed Mar 25, 2015 5:00 pm

Re: help me please please

Postby Neoplasmic » Sat Oct 03, 2015 10:20 am

I have the same problem, it might be something related to the modem you use or i idk im gonna switch back to my previoud Internet provider anyway^^
Image

User avatar
Leon95
Sr. Member
Posts: 551
Joined: Fri Apr 25, 2014 11:36 pm

Re: help me please please

Postby Leon95 » Sat Oct 03, 2015 12:42 pm

It's hard to say without knowing what else you've done. Make sure you've put entered the correct DNS settings when setting up the game's network (81 7 10 214) and not your own.

If you're wireless, hopefully you did some research and am using the TAP method.

User avatar
rantor60
Full Member
Posts: 127
Joined: Tue Mar 11, 2014 3:41 pm
Location: Japan
Contact:

Re: help me please please

Postby rantor60 » Sat Oct 03, 2015 9:43 pm

can u post some pictures of the problem that whould help to get your game working :)
Image


Return to “News”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron